Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ГРЕЧАНИКИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 18.05.2024, 21:23
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Как невероятно легко остановить распространение рака в организме
Самый опасный продукт, вызывающий развитие рака
Врачи показали, чем отличаются смертельные признаки инсульта от инфаркта
Зеленый чай или презерватив?


ГРЕЧАНИКИ


У підігрітому до 30° молоці розводять дріжджі, сіль і цукор. Потім кладуть яйця, всипають просіяне гречане борошно, замішують густе тісто і ставлять в тепле місце на 1,5—2 години, щоб воно підійшло. Після того, як тісто підійде, його знову вимішують і дають вдруге підійти.

Далі його викладають на посилану борошном дошку, роблять з нього довгі тонкі прямокутні батончики, кладуть на кондитерський лист, змащений жиром, і дають підійти.

Потім батончики зверху нарізують через кожні 2—3 см ножем, змащеним олією, і випікають в духовці. Готові гречаники гарячими добре змащують злегка підсмаженою олією і розділяють по лінії надрізів.

Гречаники подають по 3—4 шт. на порцію із сметаною.

На 300 г гречаного борошна — 1 ст. ложку вершкового масла, 2 чайні ложки цукру, 1 яйце. 10 г дріжджів, 1 склянки молока. 2 ст. ложки олії.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Коржики




Категория: Сладости | Добавлено 24.11.2014
Просмотров: 535 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ГРЕЧАНИКИ"

ГРЕЧАНИКИ"

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика