Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. МАНДРИКИ З ВАРЕННЯМ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 19.05.2024, 01:00
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Медики назвали полезные свойства вина
Берегите детей от рахита
Любое яблоко - молодильное
Ученые рассказали об основном принципе питания: диеты ни к чему


МАНДРИКИ З ВАРЕННЯМ


Борошно просівають на тістову дошку, роблять в ньому заглиблення, в яке кладуть яйця, розтерті варені жовтки, вершкове масло, цукор, сметану, сіль і швидко замішують тісто. Тісто кладуть на тарілку, накривають чистим рушником і виносять в холодне місце на 30—40 хвилин. Після цього тісто розкачують тонким шаром (завтовшки 0,5 см), вирізують склянкою або спеціальною вирізкою кружки. На кружки накладають рівним шаром ягоди з варенням, а край кружка загортають зигзагоподібно всередину. Якщо ягоди беруть свіжі, то їх попередньо тушкують, зливають з них сік, що утворився, і додають на смак цукор. Мандрики укладають на змащений лист і ставлять з духовку на 10—15 хвилин для випікання.

На З склянки борошна — 0,5 склянки сметани, 100 г вершкового масла, 2 яйця, 2 варених жовтки, 2 ст. ложки цукру, 0,5 чайної ложки солі.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Коржики




Категория: Сладости | Добавлено 29.09.2014
Просмотров: 533 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "МАНДРИКИ З ВАРЕННЯМ"

МАНДРИКИ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика