Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ЗАЛИВНЕ З ТУШКОВАНОГО М'ЯСА
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 16.05.2024, 03:51
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Разгрузочные дни
Хотите быть красивой, пейте чай
Оливковое масло - эликсир долголетия
Пять продуктов, без которых невозможна нормальная работа сердца


ЗАЛИВНЕ З ТУШКОВАНОГО М'ЯСА


Великі шматки м'яса (по 1 —1,5 кг) шпигують кусковим салом і обсмажують. Потім додають дрібно порубаних телячих ніжок, цибулі, селери, петрушки, моркви, буряків, лаврового листу, запашного перцю, солі і заливають в каструлі бульйоном або водою так, щоб покрити м'ясо, і тушкують до готовності. Від кісток ніжок відокремлюють м'ясо і разом з корінням протирають крізь сито, заливають соком, в якому тушкувалось м'ясо, змішують з розмоченим желатином, доводять до кипіння і проціджують. Тушковане м'ясо нарізують тонкими шматочками, кладуть у глибоке блюдо, заливають підготовленим соком і ставлять в холодне місце для застигання.

На 1 кг яловичини — 160 г сала, 40 г селери, по 80 г ріпчастої цибулі, цибулі-порею, коріння моркви і петрушки, 40 г вершкового масла, 10 г желатину, 3 горошини запашного перцю, 1 лавровий листок.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: заливное




Категория: Вторые блюда | Добавлено 03.10.2014
Просмотров: 646 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ЗАЛИВНЕ З ТУШКОВАНОГО М'ЯСА"

ЗАЛИВНЕ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика