Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ТЕЛЯЧИЙ ЗАВИВАНЕЦЬ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 16.05.2024, 04:58
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Хотите быть красивой, пейте чай
Пиво в пластике ядовито
Картошка, красное мясо, шпинат - продукты, губительные для почек
Рыба - содержит полезные жирные кислоты и вредные токсины. Где компромисс?


ТЕЛЯЧИЙ ЗАВИВАНЕЦЬ


Телячий окіст розрізують у довжину, видаляють з нього кістку. Зрізують частину м'якуша з внутрішньої поверхні окосту, додають до нього промитої і нарізаної печінки, розмоченого у молоці і віджатого хліба. Все змішують, пропускають двічі через м'ясорубку з густою решіткою і заправляють частиною сирих яєць, перцем, маслом і сіллю. Підготовлений фарш накладають товстим шаром на окіст, зверху фаршу кладуть варені, нарізані в довжину яйця, згортають м'ясо трубкою, зв'язують шпагатом, заливають водою так, щоб вона покрила телятину, додають дрібно порубаних кісток від телятини, коріння, цибулі, солі і варять 1,75—2 години. Зварений завиванець охолоджують у бульйоні, після чого виймають і ріжуть тонкими кусками. Куски укладають на блюдо з проміжками між ними 1—2 см. Кожний кусок прикрашують листочками зелені петрушки, вареною морквою і яйцями.

В гарячий бульйон, в якому варився завиванець, кладуть розмочений желатин. Коли желатин розпуститься, в бульйон поступово вливають білки, розмішують і доводять до кипіння. Потім дають йому відстоятись 10—15 хвилин, проціджують крізь салфетку або вдвоє складену марлю і охолоджують.

Білки кладуть для того, щоб бульйон був прозорим.

Охолодженим желе заливають укладені на блюдце куски завиванця з гарніром. Щоб гарнір при завиванні не сповзав, його треба полити напівостиглим. желе.

Після заливання блюдо ставлять в холодне місце для застигання. При подаванні на стіл куски завиванця вирізують кінцем ножа, щоб навколо кожного куска лишалось 5—10 мм желе. Окремо подають в соусниці хрін з оцтом.

На 1 кг телятини — 5 яєць, 130 г печінки, 130 г пшеничного хліба, 1 склянку молока, 50 г вершкового масла, 100 г кореня моркви, 20 г петрушки (кореня), 25 г ріпчастої цибулі, 15 г желатину (на 2 склянки телячого бульйону), 1/5 г меленого чорного перцю.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: заливное, завыванец




Категория: Вторые блюда | Добавлено 03.10.2014
Просмотров: 1008 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ТЕЛЯЧИЙ ЗАВИВАНЕЦЬ"

ТЕЛЯЧИЙ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика