Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ТЕЛЯЧИЙ СМАЖЕНИЙ ЗАВИВАНЕЦЬ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.07.2025, 08:38
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск



ТЕЛЯЧИЙ СМАЖЕНИЙ ЗАВИВАНЕЦЬ


Телячу лопатку промивають і видаляють кістки. М'ясо відбивають, солять, посипають перцем, кладуть вздовж лопатки нарізане смугами свиняче сало і шинку, розрізані по довжині на 4 частини варені яйця, згортають м'ясо трубочкою (рулетом), обв'язують в кількох місцях (впоперек лопатки) шпагатом, натирають часником, обсипають борошном і обсмажують на підігрітому смальці до рум'яного кольору з усіх боків. Потім завиванець ставлять в духовку, підливають в посудину трохи води, накривають її покришкою, тушкують до готовності, знімають шпагат і нарізують порціями. Завиванець подають з картопляним пюре, поливають розігрітим маслом і посипають зеленню петрушки. Картопляне пюре готують так. Обчищену і помиту картоплю варять у підсоленій воді, обсушують і пропускають крізь м'ясорубку або старанно мнуть товкачиком. До одержаного пюре додають масла, добре і швидко збивають, поступово доливаючи гарячого молока.

На 1 кг телятини — 2 ст. ложки смальцю, 4 яйця, 70 г шпику, 70 г вареної шинки (рулету), 4 зубки часнику, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1 ст. ложку масла для підливи, 3 горошини чорного перцю, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки. Для гарніру — І кг картоплі, 0,5 склянки молока, 1 ст. ложку вершкового масла.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: завыванец




Категория: Вторые блюда | Добавлено 16.10.2014
Просмотров: 723 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ТЕЛЯЧИЙ СМАЖЕНИЙ ЗАВИВАНЕЦЬ"

ТЕЛЯЧИЙ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика