Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. М'ясо або язик, або порося заливні
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 15.05.2024, 15:22
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Ученые открыли антитело, которое заставляет иммунные клетки уничтожать рак
Египтологи расшифровали древнее приворотное заклинание
Как невероятно легко остановить распространение рака в организме
Жиры (липиды)


М'ясо або язик, або порося заливні


Яловичина — 164 або баранина — 164, або свинина — 147, або язик яловичий — 126, або язик баранячий — 143, або язик свинячий — 127, або порося — 125. Маса відварних м'ясних продуктів — 75 або телятини — 180. Жир тваринний топлений харчовий — 3, маса смаженої телятини — 75, морква — 4, петрушка (зелень) — 4, желе — 125. Гарнір — 50, соус — 25. Вихід — /70.

Варене м'ясо або відварний язик, або смажену телятину нарізати порціонними

кусками. Відварне порося розрубати на порції. На лоток налити тоненький шар желе, дати йому застигнути, укласти підготовлені куски м'ясного продукту. І Кожний кусок прикрасити зеленню петрушки, карбованою морквою, свіжими огірками. Потім прикраси обережно залити охолодженим м'ясним желе (приготувати так само, як і рибне, з додаванням желатину, але з м'ясного бульйону з відтяжкою) і дати йому застигнути. Після цього язик або м'ясо залити рештою желе так, щоб шар його над продуктами становив 0,5 см і поставити у холодильну шафу. Нарізати і подавати, як рибу заливну.з гарніром і без нього. На гарнір можна використати свіжі або солоні огірки і томати, салат з червоноголової капусти та інші овочі, поливши їх салатною заправою. Окремо подати соус хрін з оцтом.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: заливное, язык, поросенок




Категория: Вторые блюда | Добавлено 27.08.2015
Просмотров: 656 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "М'ясо або язик, або порося заливні"

М'ясо

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика