Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ХОЛОДЕЦЬ З ЯГОД
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 270


Приветствую Вас, Гость · RSS 18.05.2024, 22:19
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Выводы исследователей, касающиеся употребления в пищу красного мяса
Врачи рассказали о пользе темного шоколада
Таблица калорийности орехов
Здоровая диета уменьшает количество брюшного жира.


ХОЛОДЕЦЬ З ЯГОД
ХОЛОДЕЦЬ З ВИШЕНЬ

Вишні перебирають і промивають, 3/4 взятої кількості вишень роздавлюють разом з кісточками, а потім протирають крізь сито. Протерте вишневе пюре кладуть у чисту посудину, додають мелені корицю й гвоздику, цукор, холодну переварену воду, вино, цитринову кислоту і решту вишень, які треба промити і очистити від кісточок. Все добре змішують. Посудину ставлять у холодне місце для остигання.

На 600 г вишень — 3/4 склянки цукру, 0,1 г цитринової кислоти, 2 см палички кориці, 2 гвоздички, 2 склянки столового червоного вина, 0,5 склянки холодної перевареної води.

ХОЛОДЕЦЬ З МАЛИНИ АБО ПОЛУНИЦЬ

Полуниці або малину перебирають, промивають і протирають крізь сито. Вижимки від ягід, одержані після протирання, заливають водою, проварюють і проціджують. Потім додають у проціджений відвар вино і цукор, доводять до кипіння, змішують з протертим ягідним пюре, і ставлять у холодне місце для остигання.

На 500 г полуниць або малини — 1 склянку червоного столового вина, 1 склянку цукру, 3,5 склянки води.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Холодец, ягоды




Категория: Сладости | Добавлено 27.10.2014
Просмотров: 557 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ХОЛОДЕЦЬ З ЯГОД"

ХОЛОДЕЦЬ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика