Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. СПАРЖА В МОЛОЧНІЙ ПІДЛИВІ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 14.07.2025, 15:58
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск



СПАРЖА В МОЛОЧНІЙ ПІДЛИВІ


Консервовану спаржу обережно викладають в каструлю разом з рідиною, прогрівають, відціджують, а потім заправляють розігрітим вершковим маслом. Заправлену маслом спаржу викладають на блюдо або на порціонну сковорідку, заливають молочною підливою, посипають сухарями, збризкують маслом і запікають в духовці.

Приготування молочної підливи. Борошно просівають, злегка підсмажують, розводять гарячим кип'яченим молоком при безперервному розмішуванні, добре підігрівають. Після цього масу протирають крізь сито, заправляють маслом і солять.

На одну банку консервованої спаржі (500 г) — 1 ст. ложку вершкового масла, І ст. ложку мелених сухарів. Для підливи — 1 склянку молока, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1 ст. ложку вершкового масла.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: подлива, спаржа




Категория: Вторые блюда | Добавлено 17.10.2014
Просмотров: 571 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "СПАРЖА В МОЛОЧНІЙ ПІДЛИВІ"

СПАРЖА

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика