Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Страви із спаржі
Рецепты
Меню сайта


Категории
бутерброды, тосты и др. [313]
винегреты [40]
салаты [1287]
с морепродуктами и раками [39]
с мясом [209]
с овощами и грибами [194]
с птицей [54]
с рыбой [108]
сыр [188]
с яйцами [150]
массы бутербродные [113]
другие [84]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 02.06.2024, 22:58
Главная » Кулинарные рецепты » Закуски » с овощами и грибами

Поиск

Много ли соли мы едим?
Как ограничить себя в сладостях
Систематическое недосыпание увеличивает риск сердечных заболеваний у женщин
Coca-Cola финансирует исследования о бесполезности диет


Страви із спаржі

СПАРЖА ВІДВАРНА З СУХАРНОЮ ПІДЛИВОЮ

Підготовлену спаржу кладуть у киплячу воду, дають прокипіти, солять і варять до готовності.

При подачі на стіл спаржу поливають розігрітим і змішаним з подрібненими сухарями вершковим маслом.

На 500 г спаржі — 2 ст. ложки вершкового масла, 1 ст. ложку сухарів.

СПАРЖА, ЗАПЕЧЕНА ІЗ ШИНКОЮ І СУХАРЯМИ

Обчищену, нарізану кусочками спаржу варять до напівготовності в підсоленій воді і відкидають на сито. Шинку нарізують маленькими кубиками, підсмажують, додають підсмажені на маслі сухарі, напівзварену спаржу, збиті яйця, сіль, все добре змішують, викладають у форму, змащену маслом і посилану сухарями, і запікають в духовці.

При подачі на стіл спаржу нарізують порціонними кусками і поливають розігрітим вершковим маслом.

На 1 кг спаржі — 3 ст. ложки вершкового масла, 50 г шинки, 1 яйце, 1,5 склянки мелених сухарів.

СПАРЖА, ЗАПЕЧЕНА В МОЛОЧНІЙ ПІДЛИВІ

Обчищену спаржу нарізують кусочками завдовжки 2—3 см, варять до готовності і відкидають на сито, а потім заправляють розігрітим вершковим маслом, викладають на сковорідку з білого металу, заливають молочною підливою, посипають сухарями, збризкують маслом і запікають у духовці.

Приготування підливи. Борошно просівають, злегка обсмажують, розводять гарячим кип'яченим молоком, безперервно розмішуючи, добре проварюють, протирають крізь сито, заправляють маслом і солять. На 1 кг спаржі — З ст. ложки вершкового масла, І ст. ложку сухарів. Для підливи — 0,5 л молока, 2 ст. ложки пшеничного борошна, 2 ст. ложки вершкового масла.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: спаржа




Категория: с овощами и грибами | Добавлено 26.08.2014
Просмотров: 758 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Страви із спаржі"

Страви

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика