Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Яйця під майонезом з гарніром
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 974


Приветствую Вас, Гость · RSS 16.07.2025, 17:13
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск



Яйця під майонезом з гарніром


Яйця — 1 шт., картопля — 21, морква — 13, огірки солоні — 13, томати свіжі — 18, горошок зелений консервований— 15, маса гарніру — 60, желе — 10, майонез — 40, соус томатний — 4 Вихід— 150.

Підготовлені овочі — картоплю, моркву, солоні огірки, свіжі томати — нарізати тоненькими скибочками, додати зелений консервований горошок, заправити частиною майонезу (15—20 г) і соусом Південний.

Овочі укласти на овальне блюдо, зверху розмістити половинки варених яєць і залити їх рештою майонезу. Страву оформити посіченим желе і використаними овочами.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: яйца




Категория: Вторые блюда | Добавлено 28.08.2015
Просмотров: 614 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Яйця під майонезом з гарніром"

Яйця

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика