Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Варення з цедри апельсинів або лимонів
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 17.07.2025, 08:54
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск



Варення з цедри апельсинів або лимонів


1 кг цитрусових (лимонів або апельсинів), 800 г цукру, 500 мл води

Із цитрусових зняти цедру, зрізати білий пухкий шар. Цедру залити великою кількістю води, вимочувати протягом доби, часто міняючи воду, щоб позбутися гіркоти. Потім нарізати дрібними кубиками. Зварити сироп із цукру й води, викласти нарізану цедру, довести до кипіння, остудити. Знову довести до кипіння й остудити. Варення розкласти в стерилізовані банки й закрутити.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: апельсин, лимон




Категория: Заготовки | Добавлено 28.12.2017
Просмотров: 521 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Варення з цедри апельсинів або лимонів"

Варення

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика