Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Мариновані білі гриби з кропом
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 13.07.2025, 07:50
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Питание долгожителей
Хроническое недосыпание грозит деменцией и смертью
Ученые нашли ягоды, способные убить до 80% вирусов SARS-CoV-2 всего за несколько минут
Ученые рассказали об основном принципе питания: диеты ни к чему


Мариновані білі гриби з кропом


1,5 кг білих грибів

Для маринаду: 1 л води, 50 г солі, 75 г цукру, 100 мл яблучного оцту, 5—6 горошин чорного перцю, 2 зонтики кропу

Гриби очистити, ретельно промити. У великих грибів шапки відокремити від ніжок і розрізати на кілька частин. У каструлі скип’ятити воду, додати сіль (30 г солі на 1 л води), викласти ніжки грибів, варити 10 хв, потім додати шапки й варити ще 10 хв. Гриби відкинути на друшляк, промити гарячою водою. Для маринаду воду довести до кипіння, додати сіль, цукор, кріп і перець, влити оцет. У маринад, що кипить, викласти гриби й варити за слабкого кипіння, поки вони не осядуть на дно. Потім гриби розкласти в сухі стерилізовані банки, залити гарячим маринадом. Коли гриби охолонуть, обв’язати горлечка банок пергаментним папером і поставити в холодне місце.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: белые грибы




Категория: Заготовки | Добавлено 30.11.2017
Просмотров: 480 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Мариновані білі гриби з кропом"

Мариновані

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика