Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Огірки, консервовані з яблуками
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 244


Приветствую Вас, Гость · RSS 23.07.2025, 01:38
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск



Огірки, консервовані з яблуками


1,5—1,8 кг огірків, 400—500 г кислих яблук, листки чорної смородини й вишні

Для розсолу: 1 л води, 50 г солі, 50 г цукру

Огірки замочити на 3—4 год. Яблука, не очищаючи, нарізати скибочками й вирізати насіння. На дно банок покласти половину листків смородини й вишні. Зверху викласти яблука й огірки, накрити листками, що залишилися. Залити окропом на 3—5 хв, потім воду злити й повторити заливання. Для розсолу довести до кипіння воду із сіллю й цукром. Влити розсіл, що кипить, у банки, закрутити, перевернути й остудити.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: огурцы на зиму, соленые огурцы




Категория: Заготовки | Добавлено 16.10.2017
Просмотров: 462 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Огірки, консервовані з яблуками"

Огірки,

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика