Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ПОМІДОРИ З НАЧИНКОЮ ІЗ СИРОЇ МОРКВИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 244


Приветствую Вас, Гость · RSS 09.11.2025, 09:57
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Закуски

Поиск



ПОМІДОРИ З НАЧИНКОЮ ІЗ СИРОЇ МОРКВИ


У помідорів зрізують верхівку і видаляють насіння разом з соком. Обчищену моркву труть на тертці, заправляють сметаною, цукром і сіллю. Цією масою начиняють підготовлені помідори, кладуть їх на блюдо і посипають дрібно посіченою зеленню кропу.

На 500 г помідорів — 400 г моркви, 1 ст. ложку цукру, 6 ст. ложок сметани, І ст. ложку посіченої зелені кропу.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: помидоры




Категория: Закуски | Добавлено 25.10.2014
Просмотров: 624 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ПОМІДОРИ З НАЧИНКОЮ ІЗ СИРОЇ МОРКВИ"

ПОМІДОРИ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика