Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Рагу з підчеревиною
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 10.07.2025, 17:22
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Частота пульса
Занятия сексом без презерватива полезны для психики
Домашние средства для борьбы с болью в горле
Цельнозерновой хлеб - панацея от сердечно-сосудистых заболеваний


Рагу з підчеревиною


250 г підчеревини з товстими прошарками м’яса
1 цибулина
40 г моркви
100 г кабачків
120 г солодкого перцю
40 г спаржевої квасолі
чорний мелений перець
сіль
олія

Всі овочі, окрім квасолі, наріжте кубиками, моркву й цибулину — трохи дрібніше.

Нарізану підчеревину обсмажте на сухій пательні, додайте трохи олії, моркву та цибулю, смажте на слабкому вогні 10 хвилин. Стежте, щоб овочі не потемнішали.

Додайте солодкий перець, збільшіть вогонь до помірного. За 5—6 хвилин до готовності додайте кабачок та квасолю.

Наприкінці посоліть та поперчіть рагу.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: рагу




Категория: Вторые блюда | Добавлено 18.09.2017
Просмотров: 716 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Рагу з підчеревиною"

Рагу

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика