Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. КАРТОПЛЯНИКИ З КИСЕЛЕМ ІЗ ЧОРНОСЛИВУ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 13.07.2025, 16:34
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Продолжительность жизни человека напрямую связана с его настроением
Ученые открыли антитело, которое заставляет иммунные клетки уничтожать рак
10 продуктов, стимулирующих аппетит
Энергетическая ценность продуктов


КАРТОПЛЯНИКИ З КИСЕЛЕМ ІЗ ЧОРНОСЛИВУ


Обчищену картоплю відварюють, протирають крізь сито або пропускають через м'ясорубку і добре змішують з просіяним борошном, сирими яйцями, молоком і сіллю. З приготовленої маси роблять круглі картопляники завтовшки 1 см і смажать на розігрітому жирі до готовності.

При подачі на стіл картопляники поливають киселем з чорносливу. Приготування киселю. Чорнослив перебирають, промивають, заливають водою і варять доти, поки не стане м'яким. Зварений чорнослив протирають крізь сито, додають цукор, відвар, в якому варився чорнослив, і доводять до кипіння.

Картопляний крохмаль розводять у холодній кип'яченій воді, вливають його тонким струменем, безперервно розмішуючи, в киплячу рідину з чорносливом, дають один раз закипіти і знімають з плити.

На 1 кг картоплі — 4 ст. ложки пшеничного борошна, 2 яйця, 3 ст. ложки молока, 3 ст. ложки жиру.

Для киселю:

70 г чорносливу, 3 ст. ложки цукру, 2 чайні ложки картопляного крохмалю, 2 склянки води.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: чернослив, кисель




Категория: Вторые блюда | Добавлено 25.10.2014
Просмотров: 595 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "КАРТОПЛЯНИКИ З КИСЕЛЕМ ІЗ ЧОРНОСЛИВУ"

КАРТОПЛЯНИКИ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика