Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ЩУЧИНА
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 244


Приветствую Вас, Гость · RSS 10.07.2025, 14:38
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Первые блюда

Поиск

Cамые опасные для здоровья продукты
Аспартам: еще раз о пользе и вреде подсластителя
Употребление хотя бы одного яйца в день резко снижает риск преждевременной смерти от сердечного недуга
Ученые рассказали новое о пользе томатов


ЩУЧИНА


З очищеної і промитої щуки видаляють кістки, нарізують її порціонними кусками, варять до готовності, дають прохолонути, кладуть на тарілку і обкладають гарніром з варених обчищених ракових шийок або консервованих крабів та нарізаних кубиками огірків, подрібненої зеленої цибулі, тертого хріну, дрібно посіченої зелені кропу і петрушки. Дрібну рибу потрошать, промивають, додають промиті кістки, плавники і голову щуки, заливають бульйоном, в якому варилась щука, додаючи при потребі воду, і варять 1 годину. Потім в бульйон кладуть моркву, селеру, цибулю, лавровий лист, перець, сіль, варять ще 25— ЗО хвилин і проціджують.

До рибного бульйону окремо на тарілці подають щуку з гарніром.

На 1 кг щуки або судака — 500 г йоржів чи іншої дрібної риби, ЗО шт. раків, 500 г свіжих огірків, 300 г зеленої цибулі, по 50 г зелені петрушки і кропу, 150 г кореня хріну, по ЗО г селери і ріпчастої цибулі, 60 г моркви, 2 горошини запашного перцю і 1 лавровий листок.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: щука, судак, Ёрш




Категория: Первые блюда | Добавлено 01.10.2014
Просмотров: 631 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ЩУЧИНА"

ЩУЧИНА"

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика