Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Компот з чорниць
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 236


Приветствую Вас, Гость · RSS 18.07.2025, 10:05
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск



Компот з чорниць


Чорниці перебирають, відбраковують м'яті та пошкоджені ягоди і після старанного миття дають стекти воді. Миті чорниці засипають у банки, заливають цукровим сиропом 30—35 %-ної концентрації, накривають чистими прошпареними кришками і стерилізують у киплячій воді: банки місткістю 0,5 л—10 хв, 1,0 л — 15 хв.

Чорниці укладають у банки в кількості: 350 г у банки місткістю 0,5 л і 700 г— 1,0 л. Після стерилізації банки негайно закатують і охолоджують.

Чорниці можна консервувати і без цукрового сиропу. При цьому їх пересипають у банці шарами цукром-піском. Решта операцій така сама, як і при консервуванні чорниць у цукровому сиропі.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: черника




Категория: Заготовки | Добавлено 29.08.2015
Просмотров: 582 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Компот з чорниць"

Компот

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика