Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Баклажани з горіхами
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 272


Приветствую Вас, Гость · RSS 08.07.2025, 06:22
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Сливочное масло следует запретить
У тучных людей деградирует мозг
Похудение на 5 кг за семь дней
Срок хранения продуктов в холодильной камере


Баклажани з горіхами


1,5 кг баклажанів, 150 г часнику, 150 г волоських горіхів, 50 г зелені петрушки й кінзи, 10 г свіжого перцю чилі, 50 мл олії, 20 г солі, 50 мл 9 %-ного оцту

Баклажани нарізати кружальцями, посипати сіллю, залишити на 20 хв, потім промити й віджати. Часник, горіхи, зелень і перець чилі подрібнити у блендері, додати сіль, оцет і половину норми олії. Баклажани обсмажити в решті олії з двох боків. На дно підготовлених банок покласти ложку горіхової маси. Потім викласти гарячі баклажани, перешаровуючи горіховим соусом. Стерилізувати банки місткістю 0,5 л протягом 20 хв, 1 л — 30 хв. Банки закрутити, перевернути й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: орехи




Категория: Заготовки | Добавлено 30.10.2017
Просмотров: 584 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Баклажани з горіхами"

Баклажани

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика