Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Печені яблука з волоськими (грецькими) горіхами та медом
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 12.07.2025, 14:53
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Борьба с излишним весом: список полезностей
Сауна: посетить и не умереть!
Полынь - лекарство против рака
Ученые показали связь между связь между содержанием витамина D в организме и возможностью заражения COVID-19


Печені яблука з волоськими (грецькими) горіхами та медом


2 великих твердих яблука
2 ст. л. меду
70 г родзинок
60 г горіхів
1/2 ч. л. меленої кориці

У яблук відріжте верхню частину та обережно тонким ножем та чайною ложкою дістаньте середину. Не проткніть яблуко наскрізь, інакше весь сік витече при запіканні.

Горіхи трохи подрібніть ножем. Половину горіхів відкладіть, а іншу половину змішайте з родзинками, медом та корицею.

Цю суміш покладіть до яблук, зверху розкладіть горіхи, що залишились.

Розігрійте духовку до 190 °С. Яблука покладіть на деко, не накривайте їх. Запікайте яблука приблизно 15 хвилин до напівготовності. Горіхи зверху повинні зарум’янитися. Потім накрийте яблука відрізаними кришками та запікайте до повної готовності.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: яблоко




Категория: Сладости | Добавлено 21.09.2017
Просмотров: 461 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Печені яблука з волоськими (грецькими) горіхами та медом"

Печені

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика