Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Бабка з житнього хліба
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 12.07.2025, 07:20
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Взаимозаменяемость отдельных видов продуктов
Будущие успехи ребенка в школе могут быть предсказаны в первые минуты после рождения
Самый опасный продукт, вызывающий рак
Овощи и фрукты – незаменимый компонент любой диеты


Бабка з житнього хліба


Добре випечений житній хліб нарізують тонкими кусочками, як для грінок, підсушують в духовці, розмелюють або товчуть у ступці і просівають крізь сито. Жовтки відокремлюють від білків, розтирають разом з цукром до білого кольору, всипають потроху просіяних сухарів і замішують тісто, як для галушок. До тіста додають товчений гіркий мигдаль, пивні або сухі дріжджі і підбивають протягом 2 годин. Під кінець підбивання додають збиті білки, обережно вимішують, відразу ж викладають у форми і ставлять в гарячу духовку на 1 — 1,5 години.

На З склянки житніх сухарів — 10 жовтків, З білки, 1 склянку цукру, 30 г гіркого мигдалю.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: бабка




Категория: Сладости | Добавлено 29.09.2014
Просмотров: 593 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Бабка з житнього хліба"

Бабка

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика