Тушку кролика промивають, відокремлюють від кісток м'ясо і нарізують його маленькими кусочками. Кістки заливають холодною водою і варять бульйон для соусу, додаючи, корені петрушки і моркви. Нарізане м'ясо змішують з розмоченим у бульйоні білим хлібом і все двічі пропускають крізь м'ясорубку. До приготовленого фаршу додають вершкового масла, сметани, яєць і все добре вимішують. Фарш кладуть у змазану вершковим маслом форму, ставлять її в жаровню, наповнену водою, і запікають в духовці.
Подаючи на стіл, бабку поливають грибною підливою.
Приготування підливи. Сушені гриби промивають, варять, дрібно січуть, змішують з підсмаженою цибулею, морквою, петрушкою, борошном, грибним відваром, перцем і все добре проварюють.
На 1 кг кролятини — І склянку сметани, 2 яйця, 150 г пшеничного білого хліба, 2 ст. ложки вершкового масла, 40 г сушених грибів, 2 цибулини, 1 морквину, 0,5 кореня петрушки, 1,5 ст. ложки пшеничного борошна, 2 горошини чорного перцю.