Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. КОТЛЕТИ З КОНСЕРВОВАНОГО ШПИНАТУ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 02.06.2024, 22:40
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Ожирение заразно?
Ученые приблизились к пониманию, почему мужчины живут меньше женщин
Срок хранения запасов
Употребление пищи белкового происхождения может привести к гормональным расстройствам


КОТЛЕТИ З КОНСЕРВОВАНОГО ШПИНАТУ


Консервований шпинат-пюре перекладають з банки в каструлю, заливають кип'яченим молоком, добре розмішують і тушкують 15—20 хвилин. Після цього в масу додають підсушені манні крупи і тушкують до готовності. Коли маса остигне, її пропускають через м'ясорубку на густу решітку, заправляють сирими яйцями і сіллю, розділяють по 2 котлети на порцію, обкачують у сухарях, надають форми котлет і смажать на вершковому маслі.

При подачі на стіл поливають молочною підливою.

Приготування соусу.

Просіяне борошно злегка підсмажують на маслі, розводять гарячим кип'яченим молоком, безперервно розмішуючи, добре проварюють, проціджують крізь сито, додають цукор, доводять до кипіння і заправляють вершковим маслом. На 500 г консервованого шпинату — 3/4 склянки манних крупів, З яйця, З ст. ложки вершкового масла, 3/4 склянки молока, 2 ст. ложки сухарів.

Для підливи — 1ст. ложку пшеничного борошна, 1 ст. ложку вершкового масла, 1/2 чайної ложки цукру і 1/2 л молока.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: шпинат




Категория: Вторые блюда | Добавлено 17.10.2014
Просмотров: 619 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "КОТЛЕТИ З КОНСЕРВОВАНОГО ШПИНАТУ"

КОТЛЕТИ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика