Спинку кролика розрубують вподовж на 2 частини, видаляють з них кістки, нарізують з цього м'яса биточки, відбивають їх сікачем, збризкують оцтом, посипають сіллю і меленим перцем, змащують олією, кладуть один на один в сотейник і ставлять в холодне місце на 1 годину. Потім битки змазують яйцем, посипають сухарями і смажать до готовності на добре розігрітому вершковому маслі.
Битки подають з тушкованими буряками і поливають вершковим маслом, розігрітим до світло-коричневого кольору. Тушковані буряки готують так само, як і для смажені з кроликів.
На 1 кг кролятини — 3 ст. ложки вершкового масла, 1 ст. ложку олії, 2,5 ст. ложки сухарів, 2 горошини чорного перцю, 1 яйце, 1 ст. ложку 3-процентного оцту.
Для гарніру — 1кг буряків, 1 ст. ложку оцту, 2 ст. ложки вершкового масла, І чайну ложку пшеничного борошна, 1,5, чайної ложки цукру.