Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Компот з абрикосів
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 12.07.2025, 23:29
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Загрязненный воздух влияет на артериальное давление диабетиков
Соевая паста - универсальное средство от рака
Ученые выяснили, кто сможет дожить до 80-ти лет
Срок хранения запасов


Компот з абрикосів


Абрикосовий компот можна приготувати з цілих плодів або половинок. Для консервування краще брати плоди з незначною прозеленню, однакові за розміром і кольором, без плям і не м'яті. Після сортування плоди старанно миють у холодній воді і дають їй стекти.

Якщо абрикоси консервують половинками, то плоди обережно розрізають по борозенці, і виймають кісточку. Зберігають половинки абрикосів до укладання в банки у холодній воді.

Підготовлені цілі плоди або половинки щільно укладають у чисті банки; половинки краще укладати фігурно у вигляді луски.

У банку місткістю 0,5 л укладають 250—300 г цілих абрикосів або 350 г половинок; місткістю 1,0 л—600 г цілих або 700 г половинок; місткістю 3,0 л—1800 г цілих або 2100 г половинок.

Наповнені плодами банки заливають гарячим цукровим сиропом 25—40 %-ної концентрації, накривають прошпареними кришками і стерилізують у киплячій воді: банки місткістю 0,5 л—12 хв, 1,0 л — 20 хв і 3,0 л — З0 хв.

Після стерилізації банки негайно закатують і охолоджують.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: абрикос




Категория: Заготовки | Добавлено 31.08.2015
Просмотров: 578 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Компот з абрикосів"

Компот

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика