Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Огірки гострі «Під горілочку»
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 236


Приветствую Вас, Гость · RSS 24.07.2025, 22:14
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск



Огірки гострі «Під горілочку»


4 кг огірків, 50 г часнику, 30 г гірчичного порошку, 200 г цукру, 90 г солі, 200 мл 9 %-ного оцту, 200 мл олії, по 5 г меленого чорного й гострого перцю

Огірки нарізати кружальцями, часник пропустити через прес. Змішати всі інгредієнти, вказані в рецепті, залишити на 2—3 год. Час від часу перемішувати. Поставити ємність на вогонь і нагрівати, поки огірки не змінять колір. Гарячі огірки разом із маринадом розкласти в стерилізовані банки. Банки закрутити, перевернути й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: огурцы маринованные, маринованные огурцы




Категория: Заготовки | Добавлено 22.10.2017
Просмотров: 444 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Огірки гострі «Під горілочку»"

Огірки

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика