Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ПЛЕТЕНИКИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 21.07.2025, 11:41
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск



ПЛЕТЕНИКИ


Жовтки розтирають з цукром, додають, безперервно помішуючи, невеликими дозами розтоплене масло, збиті в піну білки, обережно вимішують, насипають борошно і замішують м'яке, але не рідке тісто. До тіста додають розтерті жовтки, трохи вливають 56-градусної горілки і збивають тісто рукою доти, поки воно не буде відставати від рук. З тіста роблять плетеники, змащують їх яйцем, посипають цукром і випікають в дуже гарячій духовці.

На З склянки борошна — 10 жовтків, 10 білків, 1 склянку цукру, 1 склянку масла, 50 г горілки.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: плетенники




Категория: Сладости | Добавлено 29.09.2014
Просмотров: 644 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ПЛЕТЕНИКИ"

ПЛЕТЕНИКИ"

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика