Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Пляцок «Яблука в пудингу»
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 02.06.2024, 22:27
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Тест: любовь, семья, брак
Витамины
Как влюбить в себя мужчину
Хорошая новость для диабетиков: зеленый чай и кофе продлевают жизнь


Пляцок «Яблука в пудингу»


ПРОДУКТИ

Корж

2 яєчні жовтки
240 г пшеничного борошна
70 г цукру
180 г вершкового масла
1,5 ч. л. розпушувача
1 ч. л. цедри лимона

Начинка

4—5 середніх яблук
2 мандарина
80 г порошку ванільного пудингу
700 мл молока
0,5 склянки цукру

ПРИГОТУВАННЯ

Корж

Холодне масло накраяти невеликими шматочками. Всипати борошно, розпушувач і цукор. Посікти все ножем до дрібної крихти. Додавши жовтки й цедру лимона, швидко замісити тісто. Розділити його на 2⁄3 та 1⁄3 частини. Загорнути кожну з них у харчову плівку та покласти в морозильну камеру на 30—35 хвилин.

Далі форму розміром 20 × 20 см вистелити пергаментом. Більшу частину замороженого тіста натерти на крупній тертці й рівномірно розподілити по дну форми, не забуваючи при цьому сформувати бортики висотою 2—3 сантиметри, злегка утрамбувати. Підпекти в попередньо підігрітій до 180 °C духовці протягом 12—15 хвилин.

Начинка

Яблука обібрати, видалити серцевину, накраяти невеличкими шматочками й скропити лимонним соком. Мандарини почистити від шкірки та прожилків. Розрізати кожну скибочку надвоє впоперек.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: пляцки




Категория: Сладости | Добавлено 12.04.2018
Просмотров: 538 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Пляцок «Яблука в пудингу»"

Пляцок

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика