Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ІНДИЧИНА З ПІДЛИВОЮ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 13.07.2025, 14:03
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Только 10% клеток в Вашем организме принадлежат Вам...
Здоровая диета - минимуму депрессий
Гранат - залог успешных родов
Назван самый полезный тропический фрукт


ІНДИЧИНА З ПІДЛИВОЮ


Очищену і промиту індичину солять, кладуть у жаровню, поливають маслом, додають обчищених, промитих і нарізаних кружальцями петрушки, моркви, цибулі і смажать в духовці, поливаючи через кожні 10—15 хвилин соком і жиром, в якому смажиться індичина. Смажену індичину розрізують на середнього розміру порції. В жир і сік, в яких вона смажилась, кладуть злегка підсмажене борошно, сметану, запашний перець, варять, протирають крізь сито, доводять до кипіння, солять і заправляють вершковим маслом. Нарізану індичину заливають підливою і прогрівають.

Подаючи на стіл, індичину поливають підливою і посипають зеленню.

На 1 кг індичини — 100 г вершкового масла, 3/4 склянки сметани, І ст. ложку пшеничного борошна, 1/2 кореня петрушки, І корінь моркви, І ріпчасту цибулину, 2 горошини запашного перцю.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: индейка




Категория: Вторые блюда | Добавлено 07.10.2014
Просмотров: 770 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ІНДИЧИНА З ПІДЛИВОЮ"

ІНДИЧИНА

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика