Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. РИБНІ КРУЧЕНИКИ ПО-КИЇВСЬКОМУ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:39
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

10 правил, которые помогут побороть диабет
Частота пульса
Картошка поможет похудеть: ученые
Вторичные растительные вещества


РИБНІ КРУЧЕНИКИ ПО-КИЇВСЬКОМУ


Щуку або судака очищають, промивають, пластують і, не здираючи шкіри, суцільною скибкою зрізують м'ясо з кісток. На такий шматок накладають один із зазначених нижче фаршів, згортають у трубку, обв'язують міцною ниткою, обкачують у яйці, посипають сухарями, смажать на розпеченій сковорідці, ставлять в духовку і доводять до готовності.

На 800 г щуки чи судака — 2 яйця, 1 /4 склянки сухарів, 4 ст. ложки вершкового масла. Фарші. Рис з яйцями. Відварюють на молоці рис, солять, додають січені варені яйця, вершкове масло і все добре перемішують.

На 0,5 склянки рису — 3 яйця, 4 ст. ложки вершкового масла.

Цибуля з сухарями. Дрібно посічену цибулю злегка підсмажують, додають сухарі, яйце, сметану і добре перемішують.

На 3 цибулини — 2 ст. ложки вершкового масла, 1/2 яйця, 0,5 склянки сухарів, 0,5 склянки сметани.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: крученики




Категория: Вторые блюда | Добавлено 30.09.2014
Просмотров: 646 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "РИБНІ КРУЧЕНИКИ ПО-КИЇВСЬКОМУ"

РИБНІ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика