Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Мочені кабачки з яблуками
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 272


Приветствую Вас, Гость · RSS 21.07.2025, 10:51
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск



Мочені кабачки з яблуками


3 кг молодих кабачків, 1,5 кг кислих яблук, 10—12 листків чорної смородини, 6—8 листків вишні, пряна зелень до смаку

Для розсолу: 1 л води, 15 г солі, 25 г цукру

Невеликі кабачки розрізати на 2—3 частини. На дно ємності покласти листки чорної смородини й вишні. Зверху викласти яблука й нарізані кабачки, накрити шаром пряної зелені. Для розсолу воду довести до кипіння, додати сіль і цукор, остудити. Залити яблука й кабачки остиглим розсолом, зверху поставити гніт. Залишити в прохолодному місці на 20—25 днів. За необхідності доливати розсіл.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: кабачки на зиму, яблоки на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 17.10.2017
Просмотров: 472 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Мочені кабачки з яблуками"

Мочені

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика