Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ПУХКЕНИКИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 272


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.07.2025, 08:38
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск



ПУХКЕНИКИ


Воду кип'ятять разом з маслом, всипають відразу все борошно і безперервно вимішують на легкому вогні доти, поки тісто не відставатиме від каструлі. Тісту дають трохи охолонути (до 60— 70°), потім вбивають один за одним 6 жовтків, безперервно мішають і поступово додають збиті білки. Тісто беруть ложкою, опускають у киплячий жир і обсмажують при повільному кипінні до золотистого кольору. Готові пухкеники вибирають на тарілку, обкачують в товчених сухарях, змішаних з ваніллю, і подають гарячими з варенням.

На 1,5 склянки борошна— 1,5 склянки води, 6 яєць, І ст. ложку масла, 0,25 палички ванілі або пучку ваніліну, 0,25 склянки цукру, 100 г жиру, 100 г варення.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: булочки




Категория: Сладости | Добавлено 29.09.2014
Просмотров: 597 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ПУХКЕНИКИ"

ПУХКЕНИКИ"

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика