Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Мариновані буряки
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 272


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.07.2025, 10:53
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Закуски

Поиск



Мариновані буряки


Буряки — 1276, сіль — 10, перець чорний горошком — 0,1, лавровий лист — 0,1, гвоздика або кориця — 0,1, оцет 3 %-й — 350, маса маринаду — 500, цукор — 15. Вихід— 1000.

Варені буряки обчистити, нарізати кубиками, брусочками, скибочками або соломкою, залити гарячим маринадом і маринувати 3—4 год при температурі 0 — 4 °С, потім маринад злити, а буряки заправити цукром.

Приготування маринаду. В гарячу воду покласти перець, корицю, сіль, гвоздику, лавровий лист, довести до кипіння, настоювати 4—5 год, додати оцет і процідити. У маринад можна додати кмин (0,1 г). Для маринування можна використовувати нарізані, припущені або печені буряки.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: свекла на зиму




Категория: Закуски | Добавлено 06.09.2015
Просмотров: 522 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Мариновані буряки"

Мариновані

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика