Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ГОЛУБЦІ З М'ЯСОМ ПО-УКРАЇНСЬКОМУ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 18.07.2025, 02:34
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск



ГОЛУБЦІ З М'ЯСОМ ПО-УКРАЇНСЬКОМУ


Білоголову капусту очищають, вирізують качани, варять у підсоленій воді, відкидають на друшляк, дають стекти воді і розбирають на окремі листки. Товсті жилки зрізують або розбивають сікачем.

М'ясо пропускають через м'ясорубку, додають розсипчастої пшоняної або рисової каші, злегка підсмаженої ріпчастої цибулі, меленого перцю, солі і добре розмішують. Цю начинку кладуть на підготовлені листки капусти, краї їх загортають і надають голубцям довгастої форми.

Голубці укладають у сотейник або каструлю, заливають сметанною підливою і тушкують у духовці до готовності. Приготування сметанної підливи. Борошно злегка підсмужують на маслі так, щоб воно не змінило кольору, додають сметани, змішують, потім поступово розводять гарячим бульйоном, проварюють 8—10 хвилин на легкому вогні, солять, проціджують крізь сито, доводять до кипіння і заправляють маслом.

На 1 кг яловичини — 1,2 кг свіжої капусти, 4 ст. ложки рису або пшона, 2 цибулини, 2,5 ст. ложки вершкового масла, 2 горошини чорного перцю. Для підливи — 0,5 склянки сметани, 2,5 склянки м'ясного бульйону, по 1 ст. ложці пшеничного борошна і вершкового масла.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: голубцы




Категория: Вторые блюда | Добавлено 10.11.2014
Просмотров: 587 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ГОЛУБЦІ З М'ЯСОМ ПО-УКРАЇНСЬКОМУ"

ГОЛУБЦІ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика