Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ДУШЕНИНА З БАРАНИНИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 974


Приветствую Вас, Гость · RSS 25.07.2025, 00:21
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск



ДУШЕНИНА З БАРАНИНИ


Баранячу корейку або грудинку миють, видаляють кістки, нарізують широкими кусками завтовшки 1 —1,5 см, посипають сіллю і меленим перцем, обкачують у борошні і смажать у добре розігрітому жирі до рум'яного кольору. Картоплю миють, чистять, нарізують кружальцями або товстими шматками, змішують з сирою шаткованою цибулею, лавровим листом, запашним перцем та сіллю.

Кістки баранини дрібно рубають, разом з обрізками м'яса кладуть у сотейник і обсмажують у духовці, а потім заливають холодною водою і варять 3—4 години; бульйон проціджують. У сотейник або каструлю кладуть нарізану шматочками картоплю з цибулею і спеціями, поверх неї — смажену баранину, на останню — знову шар картоплі, заливають бульйоном, накривають покришкою і тушкують до готовності. Готову баранину заправляють дрібно посіченим часником і, подаючи на стіл, посипають зеленню петрушки.

На 600 г баранини — 2 ст. ложки пшеничного борошна, 2 ст. ложки вершкового масла, 2 цибулини, 4 зубки часнику, 1/2 кореня петрушки, 2 горошини чорного перцю, І лавровий листок, І кг картоплі, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: баранина




Категория: Вторые блюда | Добавлено 01.11.2014
Просмотров: 642 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ДУШЕНИНА З БАРАНИНИ"

ДУШЕНИНА

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика