Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. КАРТОПЛЯНА ЗАПІКАНКА З М'ЯСОМ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 236


Приветствую Вас, Гость · RSS 19.07.2025, 14:49
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск



КАРТОПЛЯНА ЗАПІКАНКА З М'ЯСОМ


Картоплю обчищають, відварюють, протирають крізь сито, солять і заправляють сирими яйцями. М'ясо промивають, видаляють кістки, нарізують кубиками, тушкують до готовності, пропускають через м'ясорубку і заправляють січеною, злегка підсмаженою цибулею, меленим перцем і сіллю. Половину підготовленої картоплі кладуть рівним шаром у змащений жиром і посиланий сухарями сотейник або каструлю. Зверху картоплі кладуть заправлений м'ясний фарш, а потім решту картоплі, вирівнюють поверхню, змащують яйцем, посипають сухарями і запікають в духовці.

При подачі на стіл запіканку нарізують порціонними кусками, розкладають на тарілки і поливають розігрітим вершковим маслом.

На 1 кг картоплі — 150 г м'яса, І ст. ложку жиру, І яйце, 1,5 цибулини, 5 горошин чорного перцю, 1 ст. ложку сухарів, 1 ст. ложку вершкового масла для поливання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: запеканка




Категория: Вторые блюда | Добавлено 25.10.2014
Просмотров: 619 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "КАРТОПЛЯНА ЗАПІКАНКА З М'ЯСОМ"

КАРТОПЛЯНА

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика