Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ЗАВИВАНЕЦЬ З РИБИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 21.07.2025, 01:58
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск



ЗАВИВАНЕЦЬ З РИБИ


Судака чистять, відрізують голову, розрізують його вздовж, виймають всі кістки і насипають всередину його круто зварені посічені яйця, мелений перець, сіль, дрібно посічену вимиту зелень петрушки, згортають трубочкою і перев'язують.

В киплячу з оцтом воду додають перець горошком, цибулину, лавровий лист, опускають судака і варять. До споживання судака залишають в соусі, в якому він варився.

Завиванець подають на стіл в холодному вигляді, нарізаним на порції. Окремо подають підливу.

Приготування підливи. Яйця варять круто, охолоджують, відокремлюють і розтирають жовтки, додаючи краплями соняшникову олію, слабкий оцет, приготовлену напередодні гірчицю, цукор і сіль. Підливу протирають крізь сито, додають нарізані кружальцями огірки, мариновані білі гриби і ложку свіжої сметани.

Все добре перемішують. На 1 кг судака — 4 яйця, 10 зерен чорного перцю, 3 лаврових листки, 25 г зелені петрушки, 6 склянок води, 1,5 склянки оцту, цибулину.

Для підливи: 6 яєць, 1,5 ст. ложки соняшникової олії, 5 ст. ложок 3-процентного оцту, по 1 чайній ложці гірчиці і цукру, 1 ст. ложку сметани, по 1 ст. ложці подрібнених огірків і маринованих білих грибів.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: судак




Категория: Вторые блюда | Добавлено 19.10.2014
Просмотров: 584 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ЗАВИВАНЕЦЬ З РИБИ"

ЗАВИВАНЕЦЬ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика