Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ГОРОШОК ЗЕЛЕНИЙ З КОНСЕРВОВАНОЮ ЦВІТНОЮ КАПУСТОЮ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.07.2025, 08:38
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск



ГОРОШОК ЗЕЛЕНИЙ З КОНСЕРВОВАНОЮ ЦВІТНОЮ КАПУСТОЮ


Консервовану цвітну капусту відціджують, розділяють на окремі суцвіття і кладуть у каструлю. Туди ж кладуть відціджений консервований зелений горошок, заливають молочною підливою, додають цукор, сіль, добре змішують, доводять до кипіння і заправляють вершковим маслом.

Приготування підливи.

Просіяне борошно злегка підсмажують на маслі, розводять гарячим кип'яченим молоком, безперервно розмішуючи, добре проварюють, проціджують крізь сито, додають цукор, доводять до кипіння і заправляють вершковим маслом.

На 500 г консервованого горошку і 500 г консервованої цвітної капусти — 2 ст. ложки вершкового масла, І ст. ложку цукру. Для підливи — 0,5 л молока, 1 ст. ложку пшеничного борошна, І ст. ложку вершкового масла і 0,5 чайної ложки цукру.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: зеленый горошек, цветная капуста




Категория: Вторые блюда | Добавлено 17.10.2014
Просмотров: 580 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ГОРОШОК ЗЕЛЕНИЙ З КОНСЕРВОВАНОЮ ЦВІТНОЮ КАПУСТОЮ"

ГОРОШОК

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика