Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ТЕЛЯТИНА, ЗАПЕЧЕНА З ЛОКШИНОЮ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 31.07.2025, 17:17
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск



ТЕЛЯТИНА, ЗАПЕЧЕНА З ЛОКШИНОЮ


Телятину миють, видаляють кістки, нарізують впоперек волокон тонкими невеликими кусочками, солять, кладуть на сковороду з добре розігрітим жиром і обсмажують з обох боків до рум'яного кольору.

3 борошна, однієї третини взятих за рецептом яєць і води місять круте тісто, розкачують його до товщини 2 мм, нарізують локшиною, варять в підсоленому окропі, відціджують, промивають холодною перевареною водою, заправляють розігрітим вершковим маслом і рештою сирих яєць.

Сотейник змащують маслом, дно його посипають сухарями, кладуть впереміж шарами заправлену локшину і смажену телятину так, щоб зверху була локшина, і запікають в духовці 40—50 хвилин.

Готову телятину з локшиною нарізують порціями і, подаючи на стіл, поливають маслом.

На 1 кг телятини — 2 склянки пшеничного борошна, 4 ст. ложки вершкового масла, 4 яйця, 1 склянку води, 1 ст. ложку сухарів, 1 ст. ложку вершкового масла для змащування сотейника.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: телятина




Категория: Вторые блюда | Добавлено 16.10.2014
Просмотров: 571 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ТЕЛЯТИНА, ЗАПЕЧЕНА З ЛОКШИНОЮ"

ТЕЛЯТИНА,

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика