Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Кулешик гороховий
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 272


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.07.2025, 08:38
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Первые блюда

Поиск



Кулешик гороховий


Горох перебирають, промивають, попередньо розмочують у холодній воді і варять (при цьому води наливають стільки, щоб вона тільки покривала горох), додаючи частину взятого масла і терту черству булку. Зварений горох розводять непроцідженим овочевим відваром з коренів моркви і петрушки, протирають крізь сито, заправляють злегка підсмаженою посіченою цибулею, змішаною з підсмаженим борошном, солять і доводять до кипіння. До кулешику подають нарізаний дрібними кубиками і зарум'янений у духовці білий хліб.

На 300 г гороху — 2 корені моркви, 1 корінь петрушки, 1 цибулину, 2 ст. ложки пшеничного борошна, З ст. ложки вершкового масла, булка.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Кулеш




Категория: Первые блюда | Добавлено 01.10.2014
Просмотров: 706 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Кулешик гороховий"

Кулешик

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика