Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. БОРЩ ХОЛОДНИЙ БУРЯКОВИЙ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа


Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 244


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.07.2025, 18:03
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Первые блюда

Поиск



БОРЩ ХОЛОДНИЙ БУРЯКОВИЙ


Частину взятих буряків печуть у шкірці, а другу — обчищають і варять у підкисленій оцтом воді. Печені буряки обчищають від шкірки і разом з вареними нарізують соломкою, додають варену нарізану часточками картоплю, заливають змішаним відваром з буряків і картоплі і ставлять у холодне місце. Після остигання в борщ додають нарізану зелену цибулю і варені яйця, обчищені і нарізані шматочками огірки, сіль, цукор і все добре змішують. Розливаючи борщ, в тарілки кладуть сметану і посипають зеленню кропу.

На 800 г буряків — 600 г картоплі, 2 яйця, 200 г огірків, 0,5 склянки сметани, 4 ст. ложки дрібно посіченої зеленої цибулі, 1 ст. ложку дрібно посіченого кропу. 2 чайних ложки цукру, по 3,5 склянки картопляного і бурякового відварів.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: холодник




Категория: Первые блюда | Добавлено 28.09.2014
Просмотров: 538 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "БОРЩ ХОЛОДНИЙ БУРЯКОВИЙ"

БОРЩ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика