Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. БОРЩ З ПОТРУХАМИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 03.06.2024, 02:45
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Первые блюда

Поиск

Занятия сексом без презерватива полезны для психики
Витамины
10 продуктов для ночного перекуса
Излишний вес не только вреден, но и полезен


БОРЩ З ПОТРУХАМИ
БОРЩ З ПОТРУХАМИ




Очищені і добре промиті потрухи (шийка, крильця, шлунок, серце, печінка) варять до готовності, додаючи частину взятих коренів. Бульйон проціджують, а потрухи нарізують невеликими шматочками.

Нарізані соломкою буряки тушкують до готовності, додаючи томат, сіль і частину взятого квасу. Цибулю і решту коренів нарізують соломкою, злегка обсмажують і змішують з підсмаженим борошном.

У бульйон, в якому варились потрухи, кидають нарізані картоплю і капусту, доводять до кипіння, додають підготовлені буряки, корені з цибулею і борошном, квас, сіль, варять до готовності.

Подаючи на стіл, в борщ кладуть потрухи, сметану і посипають зеленню петрушки.

Примітка. Печінку птиці варять окремо від інших потрухів, а бульйон від неї не використовують.

На 600 г потрухів птиці — 320 г буряків, 400 г свіжої капусти,0,5 кореня петрушки, З корені моркви, 2 ст. ложки вершкового масла, по 0,5 кореня пастернаку і селери, І цибулину, 400 г картоплі, 3 склянки хлібного квасу, 0,5 склянки томату-пюре, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 4 ст. ложки сметани, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь:




Категория: Первые блюда | Добавлено 28.09.2014
Просмотров: 581 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "БОРЩ З ПОТРУХАМИ"

БОРЩ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика